After sales

Services

Horloge reparatie

Ieder horloge, of het nu een mechanisch of quartz uurwerk betreft

heeft regelmatig onderhoud nodig.

Wij werken met, na jaren voor Dhr J. Naebers gewerkt te hebben, nog steeds met dezelfde vertrouwde horlogemaker voor ons bedrijf.

Voor alle merken horloges kunt u bij ons terecht, of het nu om een batterij wissel, een banden wissel een onderhoudsbeurt voor uw horloge gaat, wij stellen alles in het werk om u tevreden te stellen tegen betaalbare prijzen.

Reparaties boven € 75,= altijd prijsopgave vooraf.


Sieraden reparatie

Ook voor het repareren van uw dierbare, memorable sieraden bent u bij ons op het juiste adres.  

Wij werken met een zeer gerenomeerde edelsmid wie al jaren ervaring heeft met het zowel vervaardigen van nieuw te ontwerpen sieraden danwel het weer mooi en in orde maken van uw kapotte sieraden.

Zowel goud als zilver of een verloren diamantje opnieuw in uw ring laten zetten kunt u bij ons binnenbrengen om te repareren.

Reparties boven de € 50,= altijd prijsopgave vooraf.

Inkoop oud goud

Kapotte sieraden of draagt u uw gouden sieraden niet meer met plezier. en wilt u uw gouden sieraden en of gouden horloges verkopen ? , bij ons bent u aan het juiste adres.

Hoe gaan we te werk, na samen met u het door uw binnen gebrachte gouden sieraden / horloges gecontroleerd en gedocumenteerd te hebben doe ik u binnen 24 uur een waardebepaling.

Oud goud 

Inkoop goud limburg 

Inkoop goud maastricht