Tresoro

Tresoro Ons verhaal

Linda had al lange tijd een passie voor juwelen nog voor Tresoro ooit werd opgericht. In de juwelenwinkel Roobroeck van haar schoonouders leerde ze door mee te helpen zeer snel de ware schoonheid van juwelen en parels kennen. De 40 jaar ervaring die aanwezig was werd stilaan actieve kennis voor Linda. De aantrekking van parels in hun diversiteit deed de vonk overslaan om zelf haar eigen zaak op te starten en creatief aan de slag te gaan met parels.

De slogan, "(For) Every woman a pearl", is een missie die ze sinds de start heeft meegedragen. Door te focussen op kwaliteit en creativiteit kon ze vlot starten, maar door de klant centraal te zetten als sterspeler en niet haar merk, kon ze haar positie verankeren in de Belgische markt.

Linda staat aan het roer van een onderneming die ondertussen 150 verdeelpunten heeft,

Sinds Januari 2018 is Mathieu Roobroeck, Linda's zoon op 28 jarige leeftijd in de zaak te stappen.

De focus blijft op parels, maar ze groeien naar een visie waarbij elke vrouw haar innerlijke schoonheid kan accentueren met een passend uiterlijk juweel.

Meer dan ooit worden Linda en Mathieu zich bewust, dat Tresoro meer kan en moet doen dan hun product op de markt brengen. Het correct informeren van klant en consument over de markt, juwelen, parels en het onderhoud ervan wordt na een dagdagelijkse activiteit een centraal punt in de bedrijfsfilosofie, zodat Tresoro garant kan staan voor kwaliteit en iedereen op geïnformeerde wijze, comfortabel een passend juweel kan uitkiezen

Innovatieve ontwerpen

Wij willen onze klanten voortdurend inspireren door snel in te spelen op mode trends en eigen innovatieve creaties aan te bieden. Onze 4 collecties bieden hierom een mooi evenwicht van herwerkte klassiekers, design en door mode geïnspireerde items die we in ons atelier of in samenwerking met creatieve designers ontwikkelen.

Kwalitatieve materialen

Onze passie voor parels en juwelen vertaalt zich onophoudelijk in een ware zoektocht naar product dat prijs-kwaliteit de beste waarde geeft voor onze klant. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan voor onze klanten, zo dat wij iedere persoon die op zoek is naar parels, kleurstenen, juwelen of onderdelen op de best mogelijke manier kunnen helpen.

Uitgebreide klantenservice

We stellen ons graag flexibel op naar klanten en delen met plezier onze expertise. Het is belangrijk dat zowel onze klant als de consument goed geïnformeerd wordt zodat men comfortabel is met zijn/haar aankoop. Vraag ons gerust meer over parels, juwelen en het onderhoud zodat we samen het maximale uit ons product halen.