Frederique ConstantFrédérique Constant in haar huidige staat is opgericht in 1988. Aletta Bax en Peter Stas lanceerden hun eerste collectie in 1992, bestaande uit zes modellen met Zwitserse uurwerken en gemonteerd door een horlogemaker in Genève. Frédérique Constant is betrokken bij alle stadia in de productie van uurwerken, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke montage. Horloges geproduceerd onder haar handelsnaam zijn ontworpen door Frédérique Constant of door onafhankelijke ontwerpers die gecontracteerd zijn voor specifieke series of modellen. Er wordt een sterke nadruk gelegd op het ontwerp van horloges om bij te blijven met de trends en voorkeuren van de klant. Frédérique Constant gebruikt cutting-edge computer software, met name computerondersteunde design software, als hulp bij het horloge ontwerp- en ontwikkelingsproces.

meer info :

https://frederiqueconstant.com/nl/

INNOVATIE

Frédérique Constant is continu aan het innoveren en investeert hevig in dit domein om creativiteit en buitengewone technische eigenschappen toe te voegen aan haar uurwerken.

FREDERIQUE CONSTANT VALUES

DESIGN

Wij besteden specifieke aandacht aan ontwerpen bij Frédérique Constant. We willen dat onze horloges klassiek en traditioneel zijn, maar tevens tijdloos blijven. Ieder uurwerk is gecreëerd met een oprechte passie voor details.

KWALITEIT

Ieder Frédérique Constant horloge is met de hand gemonteerd en ieder horloge wordt gecheckt en gecontroleerd gedurende een lange periode door zowel mensen als speciale apparatuur om optimale kwaliteit te verzekeren. Geen enkele concessie doen met betrekking tot kwaliteit is een absolute prioriteit voor Frédérique Constant.

PASSIE

De gepassioneerde jonge horlogemakers uit Genève. Frédérique Constant horloges worden gekenmerkt duur hun hoge kwaliteit, differentiatie en precisie in het ontwerp en de productie. We hebben een passie voor het ontwerp van onze prachtige horloges.